Zangles

Houd je van zingen, maar loop je steeds vast op bepaalde technische vaardigheden? Wil je meer weten over de mogelijkheden van je stem en het repertoire dat bij jou en jouw stem past? Dan is de lespraktijk van Annemet voor jou het aangewezen adres. Samen met jou wil ze zoeken naar de meest prettige manier van zingen. Ze geeft zangles op maat, helemaal aangepast aan de behoefte van de zanger(es). Op elk gewenst niveau kan worden ingestapt, of je nu beginner bent of gevorderde. Alles wat er van je wordt verwacht is een actieve studiehouding.

Zanglessen duren in principe een half uur en worden wekelijks gehouden, zowel in Kampen als in Hasselt. De lessen worden per maand betaald door facturering aan het einde van de maand. Voor leerlingen van 21 jaar of ouder zijn wordt 21% BTW in rekening gebracht. In de schoolvakantieweken van het voortgezet onderwijs, regio Noord, wordt geen les gegeven.

Wilt u meer informatie over de zanglessen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We beloven u spoedig van ons te zullen laten horen.