Duo

Annemet vormt met Gerlinda van den Berg een vast duo waarin ze sopraanstem en piano op elkaar hebben afgestemd. De twee hebben inmiddels een breed klassiek repertoire opgebouwd met liederen van Brahms, Schubert, Debussy, Fauré, Schumann, Mendelssohn. Het duo wordt regelmatig gecoacht door Rudolf Jansen, Nederlands meest bekende liedbegeleider.

Graag presenteert het duo ook een repertoire van christelijke geestelijke liederen. Het tweetal is gericht op vertolking van bekende liederen op een eigentijdse manier. Voortdurend wordt het repertoire uitgebreid. Het duo is regelmatig te horen in concerten en kerkdiensten.

Af en toe worden Gerlinda en Annemet gevraagd een bijzondere gelegenheid van een fraaie muzikale omlijsting te voorzien. Als panfluitist is Gerlinda tevens de helft van een ander duo : Friends. Op verzoek kan Gerlinda ook de panfluit laten horen in samenspel met Annemet op de piano.